Как да актуализираме Google Planet

Съдържание:

Как да актуализираме Google Planet
Как да актуализираме Google Planet
Anonim

Google Earth (Google Earth) е безплатна програма от Google, която ви позволява да видите триизмерен модел на Земята със сателитни снимки, карти, планове на терена и 3D изображения на сгради. Компанията периодично пуска актуализирана версия на програмата, като поправя грешки и добавя нови функции.

Как да актуализираме Google planet
Как да актуализираме Google planet

Необходимо е

  • - стационарен компютър / лаптоп / нетбук
  • - инсталирана програма Google Earth (Google Earth)
  • - Интернет връзка

Инструкции

Етап 1

Доста лесно е да актуализирате програмата до последната актуална версия. Трябва да стартирате Google Earth (Google Earth), след това да изберете елемента от менюто "Помощ" и подпозицията "Проверка за актуализации в Интернет". Програмата ще инсталира обновената версия или ще покаже съобщението „Актуализациите не са налични в момента“, което означава, че в момента няма по-нова версия на програмата.

Google Earth, актуализация на софтуера
Google Earth, актуализация на софтуера

Стъпка 2

Можете също така да изтеглите новата версия сами от https://earth.google.com/download-earth.html и да инсталирате актуализираната версия на програмата.

Стъпка 3

Ако имате някакви проблеми с инсталирането на нова версия на Google Earth с помощта на Google Updater, можете да изтеглите най-новата версия на Google Earth, като отидете директно на връзките:

Google Earth за компютър:

Google Earth за Mac:

Препоръчано: